EuroMaros - minden Maros megyei lakós honlapja EuroMaros - Marosvásárhely interaktív térképe - utca keresés EuroMaros - Maros megye összes szórakozóhelye - diszkók, klubok, vendéglők, pizzázók EuroMaros - Maros megye összes szálláslehetősége - hotelek, panziók EuroMaros - Maros megye - társkereső EuroMaros - Online játékok
EuroMaros - Maros megyei hírek
EuroMaros belföldi hírek - romániai hírek
EuroMaros külföldi hírek
Maros megyei ingatlan hírdetések
EuroMaros - Képeslapküldés
Maros megyei állásajánlatok
Maros megyei apróhírdetések
Marosvásárhely buszjaratok - közjáratok
Maros megye - buszjáratok szerte az országba
Maros megye - vonatjáratok szerte az országba
Maros megye - repülojáratok
Euromaros videók
Euromaros porták ismertető
Euromaros fotogaleria
Hírolvasás
« vissza  
 Douchev-Janics Natasa újra szerb színekben?
Egy szerb edz? szerint hamarosan ismét szerb színekben versenyez Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakos, aki egy ezüst- és egy bronzéremmel zárta a londoni játékokat.


A Magyar Szó cím? lap internetes kiadásának csütörtöki tájékoztatása szerint a szerbek számára bombasztikus hírt Dragan Plavsic, az olimpián nyolcadik n?i kajakkettes, Nikolina és Olivera Moldovan edz?je árulta el a Szerb Rádió és Televízió vendégeként.

"A Szerb Olimpiai Bizottság elnöke, Vlade Divac jelenleg is megbeszéléseket folytat Natasával, s véleményem szerint nagyon gyorsan sikerül megegyezniük" ? mondta Plavsic, aki hozzátette, hogy a témával kapcsolatban jobb lenne, ha Divac nyilatkozna, mivel ebben ? az illetékes.

A Magyar Szó felidézi, hogy Douchev-Janics a 2000-es olimpián még jugoszláv színekben indult, s negyedik lett, utána azonban - mivel nem kapta meg az államtól a minimális támogatást - úgy döntött, hogy Magyarországon folytatja pályafutását. A 30 éves, palánkai születés? Janics eddig három arany-, két ezüst- és egy bronzérmet nyert Magyarországnak az ötkarikás játékokon, a világbajnokságokon pedig 22 érmet gy?jtött be, s 18-szor állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

MTI
Kategória Sport
Forrás www.mediatica.ro
URL http://www.mediatica.ro
Dátum 2012-08-16
Fejlesztette a Resolution Studio

Director WEB Premium